Om VVS-Klimat.se

VVS-Klimat.se är ett e-handelsbolag för allt inom VVS. Hos oss hittar du nästan allt, och dessutom till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Ända sedan starten i 2009 har vi levererat tusentals klimatsmarta VVS produkter till privatpersoner och företag över hela Sverige. År 2017 förvärvades VVS-Klimat.se av Ernströmgruppen AB, ett familjeägt, industriellt konglomerat. Du kan läsa mer om Ernströmgruppen och dess snart 75-åriga historia nedan och genom att klicka på länken eller logotypen längst ner.

Vår Ägare

Detta är Ernströmgruppen

Ernströmgruppen är ett familjeägt, industriellt konglomerat med 43 års erfarenhet, vars affärsidé är att driva, utveckla och förvärva välskötta företag inom ett antal utvalda framtidsnischer.
Varje bolag som ingår i vårt decentraliserade ekosystem leds av duktiga ledare som tillsammans med sina medarbetare drivs av att göra sina företag lite bättre, lite effektivare och lite mer kundorienterade varje dag.
Vårt viktigaste förvärvskriterium är att köpa rejäla bolag från rejäla människor som delar vår passion att långsiktigt utveckla bolag till kommande generationer, utan någon exitagenda.
Vår mission är att göra bra bolag bättre för en hållbar och digital framtid.
Läs mer om Ernströmgruppen här

 

Ernströmgruppen AB logotyp