Moms: inkl. exkl.

Bästsäljare

Produkter   » Värme » CTC » CTC Värmepumpar » Produkt
CTC EcoAir 400
Kopplingsalternativ

Styrningsalternativ

CTC EcoAir 400

CTC EcoAir 400 är en serie luft/vattenvärmepumpar för villor, fastigheter och den mindre industrifastigheten. CTC EcoAir 400 är konstruerade för att ge både hög verkningsgrad och låg ljudnivå. CTC EcoAir 400 är en av Sveriges mest sålda luft/vattenvärmepumpar.

CTC EcoAir 400 har utrustats med en effektiv och driftsäker kompressor samt en ljuddämpande fläktkonstruktion. Detta gör den till en driftsäker, effektiv och tyst luft/vattenvärmepump.

CTC EcoAir 400 sänker uppvärmningskostnaderna med upp till 70 %, ger värme ner till -22 °C och producerar upp till 65 °C varmvatten

CTC EcoAir 400 överför luftens energi till värme och varmvatten och kräver inga borrhål eller slingor i marken. CTC EcoAir 400 har behovsstyrd automatisk avfrostning som minskar avfrostningstillfällena till ett minimum. Detta ger mer värme, mer effekt och ökad livslängd.

CTC EcoAir 400 fungerar bäst med inomhusmodulerna CTC EcoZenith med inbyggd värmepumpsstyrning. Har du extra stort varmvattenbehov kan du koppla CTC EcoAir 400 mot multitanken CTC EcoZenith i550 Pro. Den har en varmvattenkapacitet på mer än 600 liter, vilket räcker till 15 duschande tonåringar.

Vill du koppla CTC EcoAir 400 till din befintliga anläggning kompletterar du med styrmodulen CTC EcoLogic Pro/Family. Ett unikt styrsystem som övervakar och styr CTC’s värmepumpar, solpaneler, spetsvärme, bufferttank, pool, frikyla etc i upp till fyra olika värmesystem. Om energibehovet är extra stort kan upp till tio värmepumpar samköras.

Redovisad Ecodesigndata (A+++ till G) gäller tillsammans med inomhusmodul.

 

Läs om CTC:s garanti här

Hitta en auktoriserad installatör här

CTC EcoAir 400

Mer information: Garanti
Installations- och skötselanvisning
Produktblad
CTC

Andra har också köpt

  Nya generationens elpanna med ...
35 318 SEK/ST
  Installationskit EcoAir 400 fö...
2 200 SEK/ST
  Klarar styrning av upp till 10...
12 490 SEK/ST
  Nya generationens elpanna med ...
36 364 SEK/ST
  Full kontroll av ditt värmesys...
3 674 SEK/ST
  våt varvtalsreglerad, gängad ...
7 695 SEK/ST

Tillbaka