Moms: inkl. exkl.

Bästsäljare

Produkter   » Värme » Laddpaket/tillbehör » Produkt
Laddomat 21


Laddomat 21

 

 För laddning med "ren" vedpanna, maxeffekt 60 kW, till komplett tank, försedd med varmvattenberedare och shunt till värmesystemet.

Laddomat 21 gör att pannan snabbt når ca 80° C arbetstemperatur. Därefter sker överladdning till tanken med hög jämn temperatur. Det som ger Laddomat 21 den mest uppskattade egenskapen är den inbyggda automatiska strypningen av internflödet.

Denna strypfunktion ser till att hela tanksystemet blir fulladdat. Efter avslutad eldning tar Laddomat 21 tillvara på en del av eftervärmen i panna och glödbädd genom att det heta vattnet i pannan förs över med självcirkulation till tanken. Energin hamnar i tanken i stället för i skorstenen. Den inbyggda backventilen med extra stort genomlopp laddar tanken vid strömavbrott.

Den öppnar automatiskt och för över pannvärmen med självcirkulationskraften. Laddomat 21-60 levereras som standard med EPP-isolering och riktiga avstängningsventiler, Cu 28, med spak. De extra stora öppningarna i kulventilerna bidrar till den goda självcirkulationen. 

Laddomat 21

Laddomat 21-60 För Panna Utan Beredare
Laddomat 21-60 För Panna Utan Beredare
RSK-nr: 6861901
Lagervara: Normal leveranstid 2-5 dagar
4 530 SEK/ST
Mer information: Produktblad

Andra har också köpt

  Gjuten sektionspanna, försedd ...
38 527 SEK/ST

Tillbaka