Moms: inkl. exkl.

Bästsäljare

Produkter   » VVS Installation » Produkt
Nibe Eminent

Nibe Eminent 35 L


Nibe Eminent 35 L

Nibe Eminent 55 L

Nibe Eminent 100 L

Nibe Eminent 120 L

Nibe Eminent

 

Nibe Eminent är Sveriges mest sålda varmvattenberedare för fritidshus och villor.

Korrosionsskydd: koppar och rostfri.

Den täcker med sina tre olika storlekar många behov av varmvatten.

Finns i 35, 55, 100, och 120 liters utförande.

 

Mer information

NIBE EMINENT täcker med sina olika storlekar många behov av varm vatten. Med den minsta, NIBE EMINENT 35, kan du ta en snabbdusch och ändå ha vatten till disken. Med exempelvis NIBE EMINENT 100 kan du täcka större delen av ditt varmvattenbehov under sommarhalvåret.

Det designade ytterhöljet av stålplåt har gavlar av slagtålig plast i matchande toner. NIBE EMINENT kan installeras hängande vertikalt på medföljande konsol med anslutningarna nedåt, eller liggande horisontellt. För modellen NIBE EMINENT-E med korrosionsskydd av emalj, krävs ett fritt utrymme ovanför för inspektion av anoden.

Vattenmagasinet består av antingen en behållare helt i rostfritt stål eller en stålbehållare med invändigt korrosionsskydd av koppar eller emalj. Isoleringen består av freonfri, formgjuten polystyren (EPS) för bästa värmeisolering.

Varmvattenberedaren är försedd med sladd och stickpropp för enkel anslutning till 230 V jordat uttag (ger effekt 1 kW). Kan också anslutas till 400 V 2-fas (ger effekt 3 kW).

Försedd med en komplett ventilutrustning, bestående av blandningsventil, avstängnings-/ backventil, säkerhetsventil med av tappningsfunktion. Termostaten är inställbar upp till 80 °C.

Nibe Eminent

Mer information: Produktblad
Nibe

Andra har också köpt

  Här hittar du alla Nibes Elpat...
från 649 SEK
  AnvändningsområdeDiskmaskiner,...
89 SEK/PAK
244 SEK/ST
229 SEK/ST

Tillbaka