Moms: inkl. exkl.

Bästsäljare

Produkter   » Värme » Nibe » Nibe Elpannor » Produkt
Nibe Split Elpanna ACVM 270 ,9 Kw


Nibe Split Elpanna ACVM 270 ,9 Kw

 

NIBE SPLIT är konstruerad för att ge optimal prestanda året om. Den är ett av de mest avancerade värmesystemen på marknaden idag, och ett av dem som har högst verkningsgrad. Många värmepumpar slutar fungera precis när man behöver dem som bäst, men NIBE SPLIT har ovanligt brett driftområde. Den kan generera värme och varmvatten upp till 65 °C och arbetar utan problem även när utomhustemperaturen faller till -20 °C. Vid de enstaka fall kompressorvärmen inte räcker till behövs tillsatsvärme. En elpatron finns inbyggd i NIBE SPLIT. Produkten kan även kompletteras med andra energikällor såsom sol, gas, ved etc.

Även kylning varma dagar

Den som har en NIBE SPLIT luft/vatten-värmepump kan också välja att använda den för att ge kyla varma dagar. I bostäder med vattenradiatorer eller golvvärme åstadkommes detta genom att man kompletterar med fläktkonvektorer.

Till skillnad från traditionella kylsystem, som stannar och startar utifrån termostatsignaler, ger NIBE SPLIT kyla utgående från utetemperaturen och hushållets behov. NIBE SPLIT ger en energieffektiv lösning och sprider behaglig temperatur jämnt i bostaden.

 

Elpanna 9 kW med slingberedare. ACVM 270 dockas till uteluftsvärmepumpen (luft/luft) Nibe AMS 10.  

Nibe Split Elpanna ACVM 270 ,9 Kw

Nibe Elpanna Split ACVM 270 ,9 Kw
Nibe Elpanna Split ACVM 270 ,9 Kw
RSK-nr: 6242329
Fabrikat: Nibe
Lagervara: Normal leveranstid 2-5 dagar
38 895 SEK/ST
Mer information: Produktblad
Nibe

Andra har också köpt

28 795 SEK/ST

Tillbaka